Tallers Mingo, al seu taller de xapa i pintura a Mataró

A Tallers Mingo som especialistes en l'estètica de l'automòbil, en la xapa i la pintura. Tenim unes instal.lacions completament equipades per desenvolupar qualsevol tipus de reparació.

A Tallers Mingo ens dediquem al món del motor i de l'automòbil desde fa més de tres dècades. Tenim un equip preparat i especialitzat en cada un dels serveis que oferim, format pels següents tècnics: un pintor i xapista, un xapista, un mecànic i un responsable de l'administració de l'empresa. El millor aval que tenim són els nostres clients, persones i empreses que acudeixin als nostres tallers, la confiança de què sol.lucionarem els problemes amb el seu vehicle de manera eficient. Més que clients tenim amics que confien dia a dia en nosaltres i ens permet seguir creixent i progressant en el sector.

tallers de xapa i pintura a Madrid

Empresa líder en el sector. Assessorem sense compromís

El nostre taller de xapa i pintura a Mataróno pensa en una altra cosa que en la satisfacció dels clients. Per aquesta raó ens preocupem per millor i ampliar els nostres mitjans tècnics i per continuar adquirint coneixement de les últimes tècniques i procediments. A més a més, pertanyem a Atama, l'Associació de Talleres Automobilístics del Maresme, i al gremi de tallers de Barcelona.

Els avantatges que oferim als nostres clients comencen amb una assistència integral i terminen en el moment en el qual els entreguem el vehicle totalment revisat i reparat. No obstant això, si detecta qualsevol problema més posteriorment, també ens encarreguem, fins que el vehicle funcioni perfectament. A més a més, el nostre taller de xapa i pintura a Mataró oferim els següents avantatges:

 • Entrega a domicili.
  Disposem d'un servei de recollida i entrega del vehicle a domicili. Servei disponible en un radi aproximat de 30 kilòmetres desde el nostre taller.
 • Neteja del vehicle
  Una cop realitzada la feina li entreguem el seu vehicle completament net, preparat per ser utilitzat.
 • Cotxe de substitució
  Disposem d'un vehicle de cortesia, per a què així pugui desplaçar-se mentre tenim el seu cotxe en les nostres instal.lacions. Consulti les condicions directament en el nostre taller.
 • Qualitat en els articles
  Tots els materials que utilitzem són d'elevada qualitat (gamma alta) i que tenen les acreditacions necessàries per l'Estat. Per exemple, utilitzem pintura del Grup PPG, una de les companyies més valorades del sector.