Tallers Mingo, el seu taller mecànic a Mataró

A Tallers Mingo ens encarreguem de la reparació integral del seu vehicle, ja que som especialistes en mecànica, xapa i pintura de l'automòbil. Treballem amb totes les cases comercials de parc automobilístic.

tallers mecànics a Madrid

Més de 30 anys cuidant del seu vehicle

tallers mecànics MadridMingo és un taller mecànic a Mataró que porta treballant en el municipi desde fa més de 30 anys. Vam començar la nostra activitat l'any 1984, de la mà de Domingo Sánchez, que per aquells temps va obrir el conegut Taller Sánchez-Valero, dedicat a les reparacions de mecànica. Amb molts anys de feina i esforç anem ampliant els nostres serveis i activitats i incorporem les tasques de reparació de xapa i pintura de l'automòbil.

L'any 2010 experimentem el nostre canvi més significatiu, ja que en morir al fundador, canviem el nostre nom per l'actual (Tallers Mingo) i l'empresa passa a les mans del fill de Domingo Sánchez, Domingo Sánchez Ríos. El nostre taller mecànic a Mataró segueix amb els serveis de mecànica, xapa i pintura, però amb les tècniques més innovadores del sector.

Fem tot tipus de revisions i reparacions

Aquests més de 30 anys de bagatge professional ens hi han permès consolidar a un gran nombre de clients, que tornen al nostre centre per a què ens fem càrrec de la revisió i/o reparació del seu vehicle. Treballem tant per particulars de la zona com per empreses i companyies de rènting que necessitin el recolzament d'un taller professional per la reparació dels seus cotxes, furgonetes, ciclomotors o motocicletes.

Ha detectat un problema en el seu vehicle i vol que un mecànic de confiança ho revisi o simplement desitja que l'enviem un pressupost sense compromís, posi's en contacte amb nosaltres mitjançant de qualsevol dels medis aquí publicats i li donarem una resposta ràpida i eficient. Qualitat, servei i preu són les tres paraules clau que millor defineixen la filosofia del nostre taller mecànic a Mataró. Vingui a Talleres Mingo, no es penedirà.